OBM_jongen_verrekijker.jpg

onderwijsbureau meppel

Waar staan wij voor:

Wij zijn een bureau van en voor schoolbesturen dat, op basis van wederzijdse betrokkenheid, integrale dienstverlening levert aan onderwijsorganisaties.

Medewerkerontwikkeling

De module medewerkerontwikkeling is online toegankelijk voor zowel de leidinggevende als de medewerker en de HR-professional. De gesprekken die onderdeel zijn van uw HR-cyclus kunnen voorbereid worden volgens gestandaardiseerde documenten. Hierdoor wordt meteen een dossier aangelegd. De inrichting van deze module is deels naar eigen keuze en wij kunnen u daarbij ondersteunen.

De resultaten van de gesprekken worden online vastgelegd, zodat hierop gestuurd en gemeten kan worden en erover kan worden gerapporteerd. Afspraken over opleiding en (loopbaan)ontwikkeling zijn een integraal onderdeel van de gesprekken en verslagen.

Doordat afspraken en doelen op een eenduidige manier worden vastgelegd, wordt het eenvoudiger om de gesprekken voor te bereiden. De module medewerkerontwikkeling ondersteunt het management met zogeheten ‘gesprekswijzers’ waarmee leidinggevenden worden voorzien van aanwijzingen voor het voeren van de verschillende gesprekken.